O nás

Čerstvost, nápad, kvalita, služby šité na míru zákazníkovi – cokoli gastronomického si přejete, je Jez! koncept. Naše společnost má letité zkušenosti, výborné reference a šíře naší gastronomické nabídky je… Téměř nekonečná. Záleží jenom na přání klienta.

Tento koncept vzešel z Divadelního cateringu – tradičního a pro nás velmi důležitého brandu, který stále úspěšně funguje na předních českých divadelních scénách. Po jisté době ale počet a zaměření gastronomických aktivit název přestal vystihovat a vzniklo tak vše zastřešující pojmenování Jez! koncept.

Jez! catering, Jez! office, Divadelní catering, Jez chléb & pij kávu a několik dalších našich projektů mají jedno společné – důraz na kvalitu jídel i nápojů, čerstvost surovin a perfektní servis. Pokud od nás ochutnáte obložený chléb, tak jsme ho upekli v naší pekárně. Jestliže je na něm natřena pomazánka, vyráběli jsme si jí v naší kuchyni z ingrediencí, které nám přivezli prověření dodavatelé. A tak je to u nás se vším – prvotřídní káva, závodní stravování, naše vlastní gastronomické provozy, plnohodnotný gastro servis pro kanceláře a mnohem více. Uvědomujeme si, že každý klient má jiné požadavky, proto vám ušijeme nabídku přímo na míru. Zaleží jenom na vás, co si vyberete a jestli dáte přednost tradici i kvalitě, kterou vám zaručíme.

Výkonný ředitel

Daniel Prošek

V gastronomii se pohybuji bezmála 25 let a stále miluji adrenalin, který s sebou provoz restaurací a gastronomických služeb přináší. U nás ve firmě se stále něco děje. Nezůstáváme u zaběhlých konvencí a jdeme dál v podobě vlastních koncepcí stravování, které pro naše hosty přinášíme. Největší odměnou pro mne je, když mohu pozorovat spokojené tváře našich hostů.

generální ředitel a jednatel společnosti

Tomáš Bergmann

Své zkušenosti v oboru jsem začal sbírat hned po střední škole, a i když jsem se pokoušel prosadit původně v jiném oboru, stále mě to k jídlu a pití táhlo. Vydal jsem se proto na zkušenou do zahraničí a po návratu jsem se pustil do oboru gastronomie na plný úvazek. Věřím, že to bylo správné rozhodnutí. Je radost se starat o naše hosty, klienty a partnery.

Naše historie

Vítejte v Jez! konceptu

Děkujeme Vám, že navštěvujete naše stánky, tudíž Vás zajímá naše práce. Vážíme si toho. Jakožto společnost chceme být transparentní, níže proto naleznete stručně vypsaný vývoj společnosti. Přejeme Vám příjemné čtení.

Proč Jez! koncept ?

Jsme jednou z nejdéle působících gastronomických společností na českém trhu. Díky této historii, zkušenostem, vybudovaným divizím a projektům, které úspěšně zvládáme, Vám dokážeme nabídnout široké spektrum gastronomických služeb. Vše zastřešuje jeden název – Jez! Koncept, který můžete brát jako záruku kvality. Pročtěte si jeho stručnou historii.

2018

PFE – Prague Foodie Experts

Společně s gastronomickou skupinou GARE restaurants a společností spravující areál Hostivařské přehrady jsme založili obchodní skupinu Prague Foodie Experts. Spojili se tak tři různé společnosti, řídící se stejným heslem – nejím, abych žil, ale žiju, abych dobře jedl. Díky tomuto unikátnímu spojení ochutnáte špičkovou gastronomii, zažijete wow-efekt z jídla, oceníte perfektní a variabilní cateringové služby. Díky propojení s Hostivařskou přehradou si užije celá rodina či přátelé nezapomenutelnou sezonu i skrze skvělou gastronomii.

www.praguefoodieexperts.cz

Duhovka Gymnázium

Od března 2018 jsme dodavatelem kvalitních obědů pro soukromé pražské gymnázium Duhovka. Zakládáme si na čerstvosti dodávaných jídel, připravovaných poctivě, bez polotovarů a chutně.

2017

Kantýna Braník

Kantýnu v areálu pivovaru Braník jsme otevřeli koncem roku 2017 a chápeme jí jako naší výkladní skříň. Hotová jídla, obložené Jez! Chleby, dezerty, pečivo a další sezonní pokrmy včetně domácích limonád a výběrové kávy reprezentují naší kuchyni a její kvality.

Nové výrobní a administrativní sídlo firmy

Rosteme, a proto se musíme přestěhovat do větších prostor. Výrobna i administrativní společnost nově sídlí v srdci areálu Branického pivovaru. Díky tomuto přesunu se můžeme pyšnit zbrusu novou moderní centrální kuchyní i krásnými kancelářskými prostor, kde Vás rád přivítáme u obchodního jednání.

Jez Pizzerie – Hostivařská Přehrada

Otevřeli jsme pro vás sezonní restauraci v areálu Hostivařské přehrady. Ochutnat u nás můžete výbornou domácí pizzu či domácí grissini nebo často opomíjené smažené grundle. Bohatý sortiment jídla a nápojů uspokojí každého dospělého i naše nejmenší návštěvníky.

Kavárna JEZ CHLÉB & PIJ KÁVU

Díky našemu sortimentu otvíráme prostorách ČSOB banky na pražském Jungmannově náměstí kavárnu JEZ CHLÉM & PIJ KÁVU. Pilíři jsou samozřejmě výběrová káva, naše vlastní obložené Jez! chleby, atraktivní dezerty a profesionální servis.

Kavárna Muzeum v Národním technickém muzeu

Přesná kopie naší vyhlášené kavárny z Národního muzea, kterou jsme otvírali v roce 2012, jenom s menší kapacitou. I kavárna v Národním technickém muzeu, otevřená jak pro návštěvníky, tak i pro kolemjdoucí, je díky výběrové kávě, skvělým dezertům a poctivým jídlem stále více populární, samoobslužným konceptem. Pokud jste si oblíbili populární kavárny muzeí a galerií světových metropolí, naše kavárna je perfektní volbou.

2016

VINOHRADSKÉ DIVADLO

Začalo to Velkou melou, tedy inscenací v titulní roli s Václavem Vydrou. Krom pořádání slavnostního rautu jsme měli možnost ukázat na další přední scéně své unikátní produkty pro divadelní bary. Představení bylo fantastické a jsme velmi rádi, že si našlo své diváky a že reprízy jsou vždy plné.

Restaurace a kavárna KORKORÁN

Rozhodli jsme se jeden ze svých provozů zaměřit na volnočasové aktivity rodin s dětmi, a proto vznikl Korkorán. Díky zkušenostem tak mají i ti nejmenší u nás skvělý komfort, k dispozici atrakce a skvělé pochoutky. Areál a kavárna jsou ideálním místem pro pořádání dětských oslav a dalších událostí. Díky ideální poloze areálu, těsně vedle cyklostezky Podolí-Braník, si naše služby oblíbili také sportovci.

OFFICE CATERING – JEZ OFFICE

Když jsme projekt uváděli do provozu, byl to ještě Office catering, později jsme ho přejmenovali na Jez! Office. Založili jsme ho na našich domácích produktech z pekárny a cukrárny. Zájem byl velký a díky kvalitním produktům, spolehlivému zavážení a jednoduchému objednání máme patřičnou klientelu po celé Praze.

Bufety Státní opery

Další důležitý milník Divadelního cateringu – stejně tak, jako v prostorách Národního a Stavovského divadla i zde zajišťujeme skvělými chutěmi komplexní kulturní zážitek návštěvníků kulturního stánku.

Provoz bude opět pokračovat po celkové rekonstrukci budovy Státní opery.

2014

Divadlo v Dlouhé

Díky zkušenostem našeho Divadelního cateringu jsme uspěli ve výběrovém řízení Divadla v Dlouhé, kde jsme následně začali s provozem divadelního klubu a bufetů pro diváky. Menší kapacita pro nás nikdy neznamená nižší kvalitu a také o tom se mohli přesvědčit milovníci kultury, navštěvující toto divadlo.

2013

Café bar Deštník VŠE – restaurace a kantýna

Další zajímavý gastronomický projekt otevřený tentokrát v budově pražské Vysoké školy ekonomické. Provozovna je kombinací moderní restaurace a kantýny, kterou navštěvují studenti, zaměstnanci školy ale i kolemjdoucí. Díky našemu sortimentu zde využíváme všechny produktové řady Jez! Konceptu ať už se jedná o obědové menu, obložené Jez! Chleby, čerstvé dezerty či minutkovou kuchyni.

2012

JEZ CHLÉB & PIJ KÁVU

Jeden ze stěžejních projektů celého konceptu jsme začali provozovat v roce 2012. Tyto produkty – unikátní obložené Jez! Chleby postupně distribuujeme do všech našich provozoven. Díky různosti variací, prvotřídní kvalitě surovin a respektování sezony se stávají vyhledávanou pochoutkou.

Divadelní klub Státní Opery

Díky naší výborné spolupráci s Národním divadlem jsme byli v roce 2012 osloveni s nabídkou převzít zaměstnanecký klub ve Státní Opeře. Jednalo se o projekt kantýny kombinované se zajištěním závodního stravování pro herce a zaměstnance na denní bázi, v rozsahu cca 80-100 obědů a večeří denně, a spolu s prodejem doplňkového sortimentu. Klub jsme provozovali úspěšně až do rekonstrukce celé budovy, která započala v roce 2016. Po rekonstrukci budovy máme v plánu spolu s Národním divadlem v provozu klubu pokračovat.

Café & canteen – Kavárna Muzeum

Otvíráme moderní kavárenský koncept provozu ve spojení s kantýnou. Výběrová káva, prvotřídní pekařské a cukrářské produkty v nejvyšší kvalitě a v neposlední řadě zajištění cateringových služeb pro potřeby Národního muzea jsou nejdůležitějšími atributy tohoto provozu. A návštěvníci muzea i široká veřejnost i k nám rychle nacházejí cestu.

2008

Bufety v Národním a Stavovském divadle

V roce 2007 jsme vyhráli výběrové řízení na provozovatele barů pro Národní divadlo a díky tomu můžeme v roce 2008 zahájit provoz bufetů Národního i Stavovského divadla. Díky této spolupráci také připravujeme kompletní cateringový servis pro všechny důležité události, které se v těchto budovách organizují. Díky těmto skvělým referencím se nám pak otvírají dveře pro provozování obdobných zařízení v dalších pražských divadlech.

2003

divadelní klub Kolowrat

V prostorách Kolowratského paláce jsme převzali provoz divadelního klubu a postupně z něj vybudovali zajímavou divadelní restauraci s názvem Divadelní klub Kolowrat. Po dlouhou dobu jsme zde zajišťovali závodní stravování pro zaměstnance Stavovského divadla, divadla Kolowrat i širokou veřejnost. V prostorách klubu se pořádalo velké množství oslav, přípitků, koktejlů i rautů pro Národní divadlo i další klienty.

1996

Hostivařská přehrada

V roce 1996 jsme se začali zabývat cateringovými službami a provozováním sportovně zábavního areálu Hostivařská přehrada, který provozujeme dodnes.

1994

Začátek

Až sem sahá historie našeho gastronomického podnikání. Právě v tomto roce jsme na Praze 2 otevřeli naši úplně první restauraci.